Home  > 

Portal-Agenda Midden-Drenthe

Power Kidzzz

woensdag 11 maart t/m woensdag 6 mei
14:45 - 16:15
Nassaukade 4, Beilen | CJG gebouwVoor wie is de training?
Er zijn kinderen die in de bovenstaande situatie te heftig reageren. Zij moeten leren om conflicten op een goede manier op te lossen. Andere kinderen moeten juist leren omgaan met het heftige gedrag van anderen. Het kan ook zijn dat een kind weinig zelfvertrouwen heeft en het bijvoorbeeld spannend vindt om voor een groep te presenteren. Iedereen heeft zijn eigen reden om aan de training deel te nemen. Power Kidzzz* helpt kinderen die voelen dat anderen de baas zijn, maar ook kinderen die zelf teveel de baas zijn. Kinderen die gepest worden, maar ook kinderen die pesten.


Wat leer je bij de training?
Bij Power Kidzzz leren kinderen positief om te gaan met anderen, voor zichzelf op te komen en niet weg te lopen voor lastige situaties. Kortom: weerbaar te zijn. Ook gaat de training over positief denken over jezelf en leren kinderen ontspanningsoefeningen aan.


Hoe ziet de training eruit?
De training start met een individueel gesprek met het kind en de ouder(s).  Gedurende acht bijeenkomsten van anderhalf uur werken de trainers met een groep van 8-10 kinderen aan hun weerbaarheid en sociale vaardigheden. Ze besteden veel aandacht aan de kwaliteiten en de talenten van het kind, zodat het meer zelfvertrouwen en zelfinzicht krijgt. Ook ouders worden nauw betrokken; ze krijgen een werkboek met informatie en tips en na afloop kijken de trainers samen naar de vooruitgang van het kind.


Data & tijden
11 maart, 18 maart, 25 maart, 1 april, 8 april, 15 april, 22 april, 6 mei (14.45 - 16.15) 


Meer informatie
Voor de training vragen we een eigen bijdrage, passend bij de financiële situatie van de ouders. Wil je je (kind) aanmelden of wil je meer informatie over Power Kidzzz? Neem dan contact op via:


T: 0593-522 262
E: fo.cjg@middendrenthe.nl