Home  > 

Portal-Agenda Midden-Drenthe

Schatjes Katjes Watjes

woensdag 8 januari t/m woensdag 4 maart
14:45 - 16:15
Nassaukade 4, Beilen | CJG gebouwWaarom de training volgen?
De Schatjes Katjes Watjes* (SKW)training leert kinderen positief om te gaan met anderen, voor zichzelf op te komen en niet weg te lopen voor lastige situaties. Kortom: weerbaar te zijn. Door de spannende en creatieve methodieken en werkvormen komen kinderen graag naar de training, waar ze andere kinderen ontmoeten die met dezelfde vragen rondlopen.


Hoe ziet de training eruit?
De training start met een individueel gesprek met het kind en de ouder(s). Gedurende acht bijeenkomsten van anderhalf uur werken de trainers met een groep van 8-10 kinderen aan hun weerbaarheid en sociale vaardigheden. Ze besteden veel aandacht aan de kwaliteiten en de talenten van het kind, zodat het meer zelfvertrouwen en zelfinzicht krijgt. Ook ouders worden nauw betrokken; ze krijgen een werkboek met informatie en tips en na afloop kijken de trainers samen naar de vooruitgang die het kind heeft geboekt.


Data 
8 januari, 15 januari, 22 januari, 29 januari, 5 februari, 12 februari, 26 februari, 4 maart (14.45 - 16.00).


Meer informatie
Voor de training vragen we een eigen bijdrage, passend bij de financiële situatie van de ouders. Wil je je (kind) aanmelden of wil je meer informatie over Schatjes Katjes Watjes? Neem dan contact op via:


T: 0593-522 262
E: fo.cjg@middendrenthe.nl