Portal-JTW-Midden-Drenthe

JeugdTeam Westerbork

Waarom wil mijn dochter niet in haar eigen bed slapen? Hoe pak ik het overgewicht van mijn zoon aan? Mijn dochter wordt gepest, hoe help ik haar? Is het normaal dat mijn zoon altijd wakker ligt voor een toets? Of ben je zelf een jongere en zit je met vragen over bijvoorbeeld identiteit, problemen met je ouders, je vriendengroep of alcohol en drugs? Laat het JeugdTeam Westerbork meedenken over de juiste oplossing.

Het JTW: wie zijn wij?
Het JeugdTeam Westerbork (JTW) is onderdeel van het CJG, het Centrum voor Jeugd en Gezin Midden-Drenthe. Het JTW bestaat uit medewerkers van de verschillende organisaties die samen het CJG vormen: de gemeente Midden-Drenthe, GGD Drenthe en Welzijnswerk Midden-Drenthe. Alle inwoners van Westerbork kunnen bij het JTW terecht met vragen over het opvoeden en opgroeien van jeugdigen van 0-23 jaar. 

Het JTW wordt gevormd door:

  • Dorien Zandman, jongerenwerker
  • Marije Uittenbroek, jeugdverpleegkundige
  • Merel Smit, consulent jeugdzorg
  • Lonneke Dietz, jeugd-/ schoolmaatschappelijk werker

Positief Opgroeien 
De methode Positief Opgroeien staat centraal bij de werkwijze van het JTW. Met deze methode wordt opvoeden makkelijker en leuker. Het helpt ouders en kinderen om een hechte band met elkaar op te bouwen.  

Contact met het JTW?
Het JTW is bereikbaar via: info@jeugdteamwesterbork.nl.