Portal-JTS-Midden-Drenthe

JeugdTeam Smildes

Waarom wil mijn dochter niet in haar eigen bed slapen? Hoe pak ik het overgewicht van mijn zoon aan? Mijn dochter wordt gepest, hoe help ik haar? Is het normaal dat mijn zoon altijd wakker ligt voor een toets? Of ben je zelf een jongere en zit je met vragen over bijvoorbeeld identiteit, problemen met je ouders, je vriendengroep of alcohol en drugs? Laat het JeugdTeam Smildes meedenken over de juiste oplossing.

Het JTS: wie zijn wij?
Het JeugdTeam Smildes (JTS) is onderdeel van het CJG, het Centrum voor Jeugd en Gezin Midden-Drenthe. Het JTS bestaat uit medewerkers van de verschillende organisaties die samen het CJG vormen: de gemeente Midden-Drenthe, GGD Drenthe en Welzijnswerk Midden-Drenthe. Alle inwoners van Smilde, Hoogersmilde en Bovensmilde kunnen bij het JTS terecht met vragen over het opvoeden en opgroeien van jeugdigen van 0-23 jaar. 

Het JTS wordt gevormd door:

  • Kirsten van Trigt, ambulant jeugdhulpverlener/ jongerenwerker
  • Baukje Bonder, jeugdverpleegkundige
  • Peter Cremer, specialist ernstige opvoed- en opgroeivragen
  • Navya Dijkstra, jeugd-/ schoolmaatschappelijk werker

Positief Opgroeien 
De methode Positief Opgroeien staat centraal bij de werkwijze van het JTS. Met deze methode wordt opvoeden makkelijker en leuker. Het helpt ouders en kinderen om een hechte band met elkaar op te bouwen.  

Contact met het JTS?
Het JTS is bereikbaar via: info@jeugdteamsmildes.nl