Portal-JTB-Midden-Drenthe

JeugdTeam Beilen

Waarom wil mijn dochter niet in haar eigen bed slapen? Hoe pak ik het overgewicht van mijn zoon aan? Mijn dochter wordt gepest, hoe help ik haar? Is het normaal dat mijn zoon altijd wakker ligt voor een toets? Of ben je zelf een jongere en zit je met vragen over bijvoorbeeld identiteit, problemen met je ouders, je vriendengroep of alcohol en drugs? Laat het JeugdTeam Beilen meedenken over de juiste oplossing.

Het JTB: wie zijn wij?
Het JeugdTeam Beilen (JTB) is onderdeel van het CJG, het Centrum voor Jeugd en Gezin Midden-Drenthe. Het JTB bestaat uit medewerkers van de verschillende organisaties die samen het CJG vormen: de gemeente Midden-Drenthe, GGD Drenthe en Welzijnswerk Midden-Drenthe. Alle inwoners van Beilen kunnen bij het JTB terecht met vragen over het opvoeden en opgroeien van jeugdigen van 0-23 jaar.

Het JTB wordt gevormd door:

  • Petra Kromkamp, ambulant jeugdhulpverlener/ jongerenwerker
  • Magda Janssens, jeugdverpleegkundige
  • Loubna Bouazza, specialist complexe opvoed- en opgroeivragen
  • Marieke Plomp, maatschappelijk werker

Positief Opgroeien 
De methode Positief Opgroeien staat centraal bij de werkwijze van het JTB. Met deze methode wordt opvoeden makkelijker en leuker. Het helpt ouders en kinderen om een hechte band met elkaar op te bouwen.  

Contact met het JTB?
Het JTB is bereikbaar via: info@jeugdteambeilen.nl