Ouders  > 

Ouders-Wie zijn wij Midden-Drenthe

Wie zijn wij

CJG Midden-Drenthe

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Midden-Drenthe is een samenwerkingsverband van bestaande organisaties die zich bezighouden met jeugd en opvoeden: de gemeente Midden-Drenthe, GGD Drenthe en Welzijnswerk Midden-Drenthe. Alle inwoners van de gemeente kunnen bij het CJG terecht met vragen over het opvoeden en opgroeien van jeugdigen van 0 - 23 jaar. De JeugdTeams van het CJG pakken een groot deel van deze vragen zelf op. Lukt dit niet? Dan verwijzen ze mensen door naar het juiste adres. 

Wie werken er bij het CJG? 

De kernpartners van het CJG Midden-Drenthe op een rijtje:

 

Gemeente Midden-Drenthe

Welzijnswerk Midden-Drenthe

 

GGD Jeugdgezondheidszorg 0-4

GGD Jeugdgezondheidszorg 4-19

 

    

De jeugd-medewerkers van deze organisaties zijn tevens CJG-medewerkers. Dit zijn: de jeugdgezondheidszorgassistenten,- artsen en - verpleegkundigen, (school)maatschappelijk werkers, jongerenwerkers en de gezinscoach.

Naast kernpartners heeft het CJG samenwerkingspartners. Dit zijn organisaties en personen die werkzaam zijn in de scholing, opvang en zorg van jeugd en gezinnen zoals scholen, huisartsen, kinderdagverblijven, maar ook professionals als eerstelijnspsychologen en logopedisten behoren hiertoe. Voor de organisatie en ontwikkeling van het CJG en de coördinatie van zorg zijn er een procesmanager, coördinator van zorg en een communicatiemedewerker aan het CJG verbonden.

Vraag het Else!
 

  


  De virtuele medewerker van
  het CJG

 

CJG Midden-Drenthe, 0593-524136