Ouders-Home Midden-Drenthe

Welkom!

Opvoeden en opgroeien doe je samen!

Welkom op de website van het Centrum Jeugd en Gezin (CJG). Deze site geeft antwoord op vragen die ouders/opvoeders kunnen hebben over opvoeden en opgroeien. Deze site helpt bij allerhande opvoedingsvraagstukken of -problemen.

Opvoeden is een prachtige, uitdagende taak, waarbij je van alles tegen kunt komen. Mooie momenten van intens geluk, onvergetelijke ervaringen maar ook moeilijke situaties met verdriet, teleurstellingen en lastige keuzes. Dan is het goed om te weten dat je er niet alleen voor staat. Via het CJG biedt de gemeente ouders en opvoeders ondersteuning die ze nodig hebben.

Deze site geeft informatie over verschillende fasen en leeftijdscategorieën: vanaf de kinderwens tot en met de leeftijd van kinderen tot ongeveer 23 jaar. Aan bod komen bijna alle aspecten die met opgroeien en opvoeden te maken hebben zoals gezondheid, veiligheid, seksualiteit, relaties, geld en financiën, onderwijs, opvang, wonen en werken. De site biedt bovendien hulp op maat. Via "stel je vraag" kun je online - eventueel anoniem - vragen stellen. Ouders kunnen hun vragen ook persoonlijk met een deskundige van het CJG uit de buurt bespreken.

Vraag het Else!
 

  


  De virtuele medewerker van
  het CJG

 

CJG Midden-Drenthe, 0593-524136