Colofon

Dit is een website van het Centrum voor Jeugd en Gezin in Midden-Drenthe.

CJG Midden-Drenthe is hét informatie- en adviespunt over opgroeien voor jongeren in de gemeente Midden-Drenthe.

Centrum voor Jeugd en Gezin Midden-Drenthe

Nassaukade 4, Beilen
0593 – 524136

Content

De inhoud van deze website wordt beheerd door het CJG van jouw gemeente, Elkander en Stichting Opvoeden.nl.
Er wordt continu gestreefd naar het up to date houden van de informatie. Voor vragen over de lokale inhoud kun je contact opnemen met het CJG. Voor vragen over o.a. het landelijke nieuws en koppelingen van informatie zoals internetlinks kun je contact opnemen met Elkander

Stichting Opvoeden.nl

Over
De landelijke teksten over zorg en opvoeding zijn afkomstig van de Stichting Opvoeden.nl, een initiatief vanuit de overheid voor het ontwikkelen van één inhoudelijke database met eenduidige en gevalideerde informatie over opvoeden, opgroeien en gezondheid. Meer informatie kun je vinden op: www.stichtingopvoeden.nl.

Inhoud
De informatie is primair ontwikkeld voor jongeren.

Alle ontwikkelde en door de kennis- en thema-instituten gevalideerde informatie is getoetst en voldoet aan de criteria met betrekking tot kwaliteit, betrouwbaarheid en toegankelijkheid. Deze informatie mag daarom niet inhoudelijk worden gewijzigd.

Juistheid en actualiteit
Je mag verwachten dat Stichting Opvoeden.nl de grootst mogelijke zorg besteedt aan de juistheid en actualiteit van de informatie. Als je desondanks toch pagina's tegenkomt waarvan je vermoedt dat deze onjuiste informatie bevatten, verzoeken we je vriendelijk om dit te melden via helpdesk@stichtingopvoeden.nl of telefoonnummer 088 - 1180200.

Gebruiksdoel
Persoonlijk gebruik van de informatie op deze site is toegestaan. Gebruik, vermenigvuldiging en verspreiding van de informatie van Stichting Opvoeden.nl is niet toegestaan. Hiervoor dien je eerst contact op te nemen met Stichting Opvoeden.nl.

Website leverancier

Elkander
http://www.elkander.nl
cjg@elkander.nl

De Mudden 18
9747 AW Groningen
050-2110950

Webtechnieken

Content Management Systeem BArt

Vraag het Else!
 

  


  De virtuele medewerker van
  het CJG

 

CJG Midden-Drenthe, 0593-524136